Wintervacht

De dagen verschuiven weer richting koud en donker. Van oudsher een tijd van verhalen vertellen. Onder de naam 'Wintervacht' zal verhalenverteller Leonie van der Plas in de herfst verhalen vertellen uit verschillende tradities in de prachtige ruimte van de Sacred Tree Spiritual Studios in het voormalige Natuurhistorisch Museum. Geschikt voor iedereen die zin heeft om lekker onder een dekentje weg te kruipen en zich mee te laten nemen door een verhaal. Voor wie begint te verlangen naar een wintervacht.

Leonie gebruikt bij het vertellen meestal een drum, en geeft een verhaal de tijd zodat je de kans krijgt om langzaam maar zeker door het verhaal te worden meegenomen. Ze is behalve verhalenverteller ook Afrikanist en kunstenaar. Neem je dekentje mee of een slaapzak, en dikke sokken. Maak het jezelf gemakkelijk, installeer je in een stoel of op een yogamat op de vloer (lekker liggen!). Je kunt natuurlijk ook je eigen matrasje meenemen.... We nemen de tijd, zodat je de verhalen lekker rustig op je in kan laten werken.

31 oktober is het Halloween. En volle maan. Kortom, een avond als alle avonden... of... misschien toch met een dun griezelig randje?

14 november - verhalen uit oneindige bossen, van uitgestrekte toendra's

12 december - misschien gaat het vanavond sneeuwen!