Veenproef Sounds Like Juggling

Dit evenement wordt onder voorbehoud verplaatst. Houdt onze website in de gaten voor eventuele updates over de datum. 

***

Schuif aan bij de Veenfabriek voor de Veenproef Sounds Like Juggling. Geniet van een heerlijk driegangendiner – speciaal samengesteld voor deze avond – en proef mee van de eerste scènes en muziek van deze muziekjongleervoorstelling in wording.


De Klankplank, de Snaarbal, de Stok Sonore en andere vliegende, rollende en draaiende constructies – ze ontstaan op dit moment in de werkplaats van de Veenfabriek. Componist Arthur Wagenaar, jongleur Guido van Hout en instrumentontwerper Dianne Verdonk bundelen hun krachten en bouwen nieuwe instrumenten die ze bespelen door te jongleren. Denk aan resonerende slingers, zingende tollen, percussieve knikkerbanen en sensors die beweging vertalen in geluid. Deze instrumenten zullen de spil vormen van een unieke muziekjongleervoorstelling: Sounds Like Juggling.

In Sounds Like Juggling draait het om patronen. De schoonheid van patronen, maar ook vastzitten in patronen en de kunst van het doorbreken van patronen.

Sounds Like Juggling gaat op 25 september in première in Korzo, Den Haag. Tijdens de Veenproef op 18 maart zijn de eerste prototypes te zien en horen, vertellen ze je over de voorstelling in wording, en ervaar je de kracht van patronen.
Voor het diner kan er rekening gehouden worden met allergieën/dieetwensen. Wil je deze doorgeven, doe dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren via een e-mail o.v.v. ‘allergie Veenproef’.

Normale prijs: € 30 / 35,-
Houders van &Cultuurkaart betalen slechts € 15,-! inclusief driegangendiner!


Klik hier voor meer informatie.


Wat is een Veenproef?
Bij een Veenproef gaan de deuren van het repetitieproces open, maken we muziek, spelen scènes, proberen uit en gaan met elkaar aan tafel voor een waanzinnig driegangendiner. Een topkok laat zich inspireren door de thema’s van de voorstelling.
Het menu is speciaal voor de avond samengesteld. Altijd met plezier in de keuken, liefde en aandacht voor de (eerlijke, biologische) ingrediënten en gelijke toewijding voor de vegetarische opties. Bij elke Veenproef is er een interessante gastspreker: een kunstenaar, wetenschapper of anderszins deskundige, die context en verdieping biedt bij de thema’s en onderwerpen van die avond.