Veenproef Atlantis

Veenproef Atlantis | Veenfabriek
woensdag 24 april 2019
19.00 - 22.30 uur
Scheltema Leiden
Marktsteeg 1, Leiden

Kaarten en meer informatie: https://www.veenfabriek.nl/voorstellingen/veenproef-atlantis/
Facebook event: https://www.facebook.com/events/245279289693711/

Schuif op 24 april aan bij de Veenfabriek voor de Veenproef Atlantis. Geniet van een heerlijk driegangendiner samengesteld door kok / acteur Phi Nguyen en proef mee van de eerste scènes en muziek van deze voorstelling in wording. Atlantis, de nieuwe grote muziektheatervoorstelling van Paul Koek en Joeri Vos gaat in mei in première op Festival Karavaan.

In Atlantis bouwt de Veenfabriek met muziek, theater en gastronomie op eigenzinnige wijze aan een nieuwe beschaving. Vol van klanken, verhalen, fantasie en complottheorieën. Brutaal en liefdevol. Wees van harte welkom bij de eerste steenlegging van Nieuw-Atlantis!

Credits
tekst | Teun Smits, Joeri Vos
regie | Joeri Vos
muziek | Paul Koek
cast | Simon Boer, Roland Haufe, Milena Haverkamp, Ruta van Hoof, Paul Koek, Ton van der Meer, Phi Nguyen, Gerjan Piksen, Teun Smits, Niki Verkaar, Joeri Vos, Bastiaan Woltjer
toneelbeeld | Mats Boswijk

“Het interessante aan het recente werk van Vos is de wonderlijke, associatieve dramaturgie (…) Iedere scène is als een autonoom werk, een nieuwe invalshoek op het verbindende thema. Het verschaft de voorstelling een intrinsieke muzikaliteit: de scènes zijn riffs, improvisaties op een basismelodie, dan weer uitgesponnen, dan weer ultrakort, soms met het hele ensemble en dan weer solistisch. De Veenfabriek geeft zo een nieuwe invulling aan het begrip muziektheater” | Theaterkrant 2018

Kaarten Veenproef Atlantis (incl. diner)*
Normaal € 30,00
Met extra liefde € 35,00

*De Veenfabriek hanteert inkomensafhankelijke ticketprijzen. Zit je krap? Dan kun je voor € 30,00 naar binnen. Heb je het wat breder en draag je de Veenfabriek een warm hart toe? Dan zouden we het heel fijn vinden als ervoor kiest € 35,00 te betalen. Deze keuze is geheel vrijblijvend.

www.veenfabriek.nl