Tijdgravers

Tijdgravers is een theaterroute met muziek en verhalen om nooit te vergeten. Deze winterse ontdekkingstocht voert je dwars door de straten en huiskamers van Roomburg en Meerburg. Struin met de theatermakers van PS|theater én PS|jong door vergeten lanen aan de rand van de stad en verwarm je aan de verhalen van de wijk.  
Tijdgravers is een voorstelling over onbekende wegen en nieuwe kansen. Over een plek waar mensen al tweeduizend jaar opnieuw beginnen, en waar ook een 100-jarige nog volop plannen maakt.
Tijdgravers wordt gemaakt door PS|theater in samenwerking met PS|jong
 
Wijkbewoners met korting
Bewoners van Meerburg en Roomburg kunnen met korting naar de voorstelling. Zij kiezen de kaartsoort 'Bewonerskorting'. Voor de try-outs op woensdag 28 november, donderdag 29 november en vrijdag 30 november geldt een speciaal tarief van €7,50. 

Locatie & praktische informatie
Tijdgravers speelt in de wijk Meerburg/Roomburg. Twee weken voor aanvang van de voorstelling wordt de exacte startlocatie aan kaartkopers bekend gemaakt via e-mail. 
De voorstelling vindt grotendeels buiten plaats en heeft de vorm van een wandeling. Warme kleding en goede schoenen zijn dus noodzakelijk. 

Bent u slecht ter been of loopt u met een rollator? U kunt in dat geval in overleg de voorstelling bezoeken, neem daarvoor even contact op via publiciteit@pstheater.nl

Kijk voor meer informatie op de website van PS|Theater.