The Hifi Show

Zaterdag 30 november en zondag 1 december kunt u weer uitgebreid kennismaken met en luisteren naar een groot aantal van onze bijzondere merken. Na 3 zeer goed bezochte shows in 2012, 2014 en 2016 maken wij ons weer op voor de 4de editie. U bent beide dagen welkom van 10.00 tot 17.00. Toegang en parkeren is gratis.

Verdeeld over 12 zalen vindt u naast betaalbare tot high-end hifi-systemen ook hoofdtelefoons. Speciaal voor dit weekend zijn er demonstraties met verbeteringen, product introducties en mooie aanbiedingen. Ook kunt u kennismaken met een hoogwaardige 7.2.4 Dolby Atmos bioscoop. Kortom, genoeg moois voor een bezoek aan The Hifi Show in het Holiday Inn Hotel te Leiden, georganiseerd door uw specialist The Hifi Studio, Number One.

De locatie

The Hifi Show vindt plaats in het centraal gelegen Holiday Inn Hotel, Haagse Schouwweg 10 te Leiden en is zowel met de auto (A4, A44, N11 en N206 en gratis parkeren) als met het openbaar vervoer te bereiken. (Station is vlakbij evenals buslijn 43)

Wat kunt u verwachten?

Mooie muziek, product introducties, medewerkers van de fabriek, verassende combinaties en showaanbiedingen. Voor de volledige voorbeschouwing klikt u hier.