Tentoonstelling "De liefde van mijn hart"

Een internationale tentoonstelling komt naar Leiden die eerder in Dublin te zien was bij de World Meeting of Families. Schitterende foto's en indrukwekkende teksten verhelderen de situatie waarin echtparen en gezinnen zich bevinden. Wat betekent het huwelijk daarin? Wat is de rol van onze eigen beperkingen en onze relatie met het Mysterie? Met bijdragen uit Amoris Laetitia van paus Franciscus en het boek Disarming Beauty ('Ontwapenende Schoonheid') van Julián Carrón.

In eerste instantie zou de tentoonstelling in maart plaatsvinden, maar werd uitgesteld vanwege de verspreiding van het coronavirus.

Opening: 18 september 20.00 uur in de Sint Josephkerk aan de Herensingel 3. Inleiding door Michiel Peeters en met een getuigenis van een echtpaar. Peeters studeerde in Leiden, is studentenpastor bij de Maranathakerk in Tilburg en betrokken katholieke lekenbeweging Gemeenschap en Bevrijding.

In het gebouw wordt 1,5 m gehouden. Graag ontvangen wij het liefst een bericht als u aanwezig wilt zijn via info@stjosephleiden.nl.