Slagwerk Den Haag

Kom meedoen tijdens het Kastanjerrr Theaterfestival in de herfstvakantie. Tekenen op het ritme van Slagwerk Den Haag op het toneel van de Leidse Schouwburg! Muziek luisteren én tegelijkertijd samen tekenen, wat is er nou heerlijker dan dat?

Slagwerk Den Haag
Drie spelers van Slagwerk Den Haag en tekenaar Gerard de Bruyne komen naar het theater toe met heel veel mooie instrumenten, enorme vellen papier en tekenspullen. Met als vruchtbare ondergrond de repetitieve klanken, ritmes en patronen van klassiekers van Steve Reich & James Tenney, laten de kinderen samen met Gerard een enorme beeldtuin ontstaan. Er worden zaadjes gezaaid, de bloemen groeien naar hartenlust en uiteindelijk mag iedereen zijn favoriete stukje tuin ‘oogsten’ en mee naar huis nemen. Een harmonieuze middag, waar iedereen tóch lekker buiten de lijntjes kleurt!

Voor kinderen vanaf 6 jaar.
Deelname ook erg aan te bevelen aan drukke ouders met een overvolle agenda.

Tijdens dit concert mogen jullie zelf ook plaats nemen op het toneel! Kaarten worden standaard los (met 1-persoonskaarten) verkocht. We zorgen dat je veilig kan genieten van het concert met gepaste afstand tussen de volwassenen.

Kastanjerrr Theaterfestival
Dit concert is onderdeel van het jaarlijkse Kastanjerrr Theaterfestival in de herfstvakantie. Meer informatie vind je hier.