Rrrollend goes Live!

Muziekfestival in Leiden met Nederlands meest bekende artiesten!

Rrrollend Foodtruckfestivals timmert al jaren aan de weg met onder andere haar knusse Foodtruckfestivals in heel Nederland. Vijf jaar geleden ontstaan in Leiden op het Pieterskerkplein. Rrrollend zit niet stil en heeft weer een gaaf, nieuw concept ontwikkeld: Rrrollend Live!

Op 21 augustus wordt het prachtige, archeologische Park Matilo in Leiden omgetoverd tot een waar Pop & Rock spektakel. Relaxed met een biertje in de hand of lekker dansend op livemuziek van de 'crème de la crème' van Nederland. Zoals jullie van ons gewend zijn zorgen wij ook voor heerlijke gerechten en lekkere drankjes in de bekende Rrrollend sfeer. Voor het eerst een Rrrollend muziekfestival met zeer bekende namen uit de muziekwereld.

Rrrollend LIVE verhuist!


We hebben groot nieuws over Rrrolllend Live! We hebben de fantastische kans gegrepen om een nog sterkere line-up neer te zetten en ieders kracht te bundelen. Rrrollend Live at the Park vindt nu plaats op 21 september in het Matilopark in Leiden. Er komen grote artiesten optreden als Tino Martin, Gerard Ekdom, Glennis Grace en Barry Hay allemaal op één dag!
Naast deze fantastische line up zijn er ook de foodtrucks en creëren we de authentieke sfeer van Rrrollend zoals iedereen gewend is.
Volledige line-up:
Hans Dulfer
Wesley Klein
Glennis Grace
Gerard Ekdom
Tino Martin
Barry Hay
DJ Roog

Tickets 
Reguliere Tickets Rockgitaar: €24,50 (exclusief servicekosten)
Slome sax, voor als je later koopt: € 27,50 (exclusief servicekosten)

Mocht jij al een ticket hebben gekocht voor 24 en/of 25 augustus, dan krijg je automatisch bericht over het omzetten van je ticket met hierbij een leuke verrassing!

Locatie
Het Park Matilo in Leiden

Tickets:
Vroege Viool: €21,50 (exclusief servicekosten)
Reguliere Rockgitaar: €24,50 (exclusief servicekosten)
Slome sax: € 27,50 (exclusief servicekosten)
Tweedaagse Trompet (toegang voor 24 en 25 augustus): €43,- (exclusief servicekosten)
Groepstickets (5 pers.) beschikbaar

Klik hier voor meer informatie.