PARTY LIKE IT’S 1999

We horen regelmatig dat vroeger alles beter was maar wij vinden dat het nu ook prima OK is! Daarom delen wij onze state of mind met jullie; “PARTY LIKE IT’S 1999”. Op vrijdagavond 9 november gaan we gezamenlijk helemaal los in Scheltema Leiden. Samen met jullie maken we er een feestje van waar Prince graag bij had willen zijn!

Muziek:
Hokjes bestaan niet op de avond van 9 november in Scheltema Leiden!
We draaien de hele avond en nacht zoveel mogelijk genres aan elkaar. Van Hip Hop tot House, van Disco tot Dance en van Pop tot Rock. Op PARTY LIKE IT’S 1999 wordt muziek gedraaid die dansbaar is.Natuurlijk komen er bekende klassiekers langs uit de jaren 70 en 80. Of de hits uit de jaren 90 en 2000. Maar ook tracks van nu en zelfs sommige guilty pleasures gaan we draaien! We only want you to have some fun!

Line-up:
DJ Dennis Verheugd (Radio 10 / Koets-O-Theek)
DJ Pitcher (Koets-O-Theek)
Live: Prince Faar (Prince Tribute)

Vibe:
PARTY LIKE IT’S moet er zijn voor iedereen en dus niet alleen voor mensen die uitgingen in de jaren 90. Jong en oud gaan er samen een feestje van maken. Dansen, drankje doen, praatje maken, knipoog hier, kus daar. Laten we er met elkaar een legendarische avond van maken!!

Locatie:
Scheltema Leiden midden in het culturele centrum van Leiden vind je op Marktsteeg 10 tegenover het podium Gebr. de Nobel. De zaal heeft het industriële karakter wat wij zochten en een apart bar- en zitgedeelte. In het verleden werd hier ook de Koets-O-Theek reünie georganiseerd. Er is genoeg ruimte om je fiets te parkeren en mocht je met de auto komen dan is de parkeergarage Lammermarkt op 5 minuten loopafstand.

PARTY LIKE ITS’S 1999
“We only want you to have some fun”
Datum: Vrijdag 09 november 2018
Tijd: 21:00 - 02:00
Locatie: Scheltema Leiden | Marktsteeg 1
Tickets: vvk € 12,99 op http://bit.ly/tickets091118 of aan de deur voor € 15,99
Info: www.partylikeits1999.nl