OpenluchtHotel in Stijl

Varia
Vr 2 juni 2017 t/m zo 4 juni 2017
vr-zo: 20:00 uur.
De Burcht
Het OpenluchtHotel vindt dit jaar plaats van 2 t/m 4 juni. Iedere avond zal om 20.00 uur het avondprogramma in de Burcht beginnen. Gasten van het hotel ontbijten de volgende ochtend met elkaar bovenop De Burcht.

Het OpenluchtHotel in het kort
Het Openluchthotel is een evenement voor een breed publiek met onze speciale aandacht voor maatschappij, kunst en natuur. Het omvat een vrij toegankelijk cultureel dag-, en avondprogramma met theater, muziek, dans en beeld en een expositie van hotelkamers op een centrale groene plek in de stad. Voor de ultieme ervaring kan een overnachting in de openluchtkamers op verschillende groene plekken worden geboekt. De hotelovernachting wordt traditioneel afgesloten met een gezamenlijk ontbijt. Voor drie nachten is de gehele stad het grootste OpenluchtHotel van Nederland.

De Stijl
Dit jaar wordt Leiden voor drie nachten STIJLvol omgetoverd tot het grootste OpenluchtHotel van Nederland. De unieke slaaplocatie zijn speciaal ontworpen door kunstenaars en ontwerpers.De avond wordt opgeluisterd met een verrassend programma dat alle zintuigen prikkelt. Een bijzondere ervaring waarbij u de nacht onder Leidse sterrenhemel doorbrengt met een heerlijk ontbijt en yoga in de ochtend.

U kunt een overnachting in het OpenluchtHotel kopen voor 50 euro per persoon. Verkoop via www.fieldsofwonder.nl.

___________________________________________________________

Expo: 13.00 uur 

Avondprogramma: 20.00 - 22.30 uur 
Locatie: De Burcht 
Toegang: Expo en avondprogramma gratis
Overnachting: € 50,- p.p.p.n.

De hotelkamers zijn ontworpen door o.a.:

Petra van den Berg, José den Hartog, Leonieke de Geer, Lotte van Laatum, Antoine Timmermans, Paul van Rijswijk, Frida van der Poel, Simone Robbers, Katell Feunteun, Coen de Jong, Joost Koster, Da Vinci College Lammenschans en cliënten van Gemiva Groep.

Concept/Artistieke Leider: Geert van der Velden
Makers: Frida van der Poel, Antoon Ruigrok , Jan Kleingeld, Nina Kleingeld, Safia Jahangier, Lotte van Laatum, Joost Koster, Tahir Idouri
Afbeelding bij event OpenluchtHotel in Stijl van  2 juni 2017