Ontdek jouw taal!

Taalinformatiedag - Ontdek jouw taal!

Heb je altijd al Grieks, Italiaans of Frans willen leren? Of ben je op zoek naar een cursus Nederlands als tweede taal? Bezoek onze Taalinformatiedag op zaterdag 12 januari en ontdek welke taalcursus bij jou past!

Vanaf januari gaan weer nieuwe taalcursussen van start. Je kunt bij BplusC kiezen uit meer dan dertig(!) taalcursussen, van Turks tot Japans, voor beginners en gevorderden. Bereid je voor op een vakantie op Bali of aan de Spaanse costa’s met een (korte) cursus Indonesisch of Spaans. Of leer de basis van het Arabische schrift in de introductiecursus Arabisch van vier lessen. In onze taalcursussen leer je spreken, luisteren, lezen en schrijven in een vreemde taal. Iedereen is welkom, ongeacht vooropleiding of leeftijd. Plezier staat voorop.

Op de Taalinformatiedag kun je kennismaken met docenten van de talen Arabisch, Frans, Italiaans, Indonesisch, Nederlands, Nieuws Grieks en Spaans. Je kunt het lesmateriaal bekijken en al je vragen stellen. Test je taalniveau en krijg advies over welke cursus voor jou het meest geschikt is. Natuurlijk kun je je ook direct voor een cursus inschrijven.

Taalinformatiedag
Zaterdag 12 januari
10.30-12.30 uur
BplusC Bibliotheek Nieuwstraat 4, Leiden
Kijk voor meer informatie over alle taalcursussen op www.BplusC.nl.

PressDisplay
Kijk tijdens de Taalinformatiedag ook eens naar de PressDisplay in de bibliotheek. Speciale pc’s geven toegang tot meer dan 2200 kranten uit 97 landen en in 54 talen. Via de PressReader-app kun je deze kranten ook thuis lezen.