Nieuw Leids muziekfestival: 10 Jaar O’nine Festival

Met trots presenteert coverband O’nine haar eerste festival in Leiden. Op 25 mei vieren ze hun tiende verjaardag, samen met onder andere Lekker Weer, Barry Badpak, The Local 6, Toine Scholten, de Flierefluiters en Miss Noeka. Want wie jarig is viert feest!

De jongens van O’nine zijn een graag geziene gast op Leidse evenementen zoals Koningsdag, Bevrijdingsdag en uiteraard Leidens Ontzet. De band combineert in hoog tempo bekende classics met moderne hits. En na twee uitverkochte concerten in Gebr. de Nobel en een Hit tijdens Leidens Ontzet is het nu tijd voor een muziekfestival op het buitenterrein bij het Universitair Sportcentrum (USC) in Leiden.

Het 10 jaar O’nine Festival begint om twee uur ‘s-middags en zal doorgaan tot middernacht. Het festivalterrein is slechts 5 minuten fietsen van Leiden Centraal en het veld naast de grote sportzaal biedt plek voor ruim 1.500 bezoekers en iedereen die van festivals, bands, gezelligheid en live muziek houdt is van harte uitgenodigd. Er worden de komende tijd nog meer acts aangekondigd.

Tickets kosten € 19,50 en zijn verkrijgbaar via www.oninefestival.nl

Algemene informatie
Locatie: Buitenterrein Universitair Sportcentrum, Einsteinweg 6, 2333 CC Leiden
Datum: 25-05-2019
Tijd: 14.00 tot 00.00 uur
Line up: Miss Noeka, Lekker Weer, Barry Badpak, O'nine, Toine Scholten, de Flierefluiters, The Local 6 o.a.
Tickets: € 19,50 via www.oninefestival.nl

Korting &Cultuurkaart
Met deze secret link voor &cultuurkaarthouders krijg je 25% korting op je kaartje. Uit alle via de Secret Link verkochte kaartjes verloten we 1 “Backstage Pakket” voor 2 personen. Dit betekent dat je de hele dag kosteloos kan eten en drinken, en de artiesten backstage kan ontmoeten! Let op: bij de toegang kan om je &cultuurkaart gevraagd worden, vergeet dus vooral niet om deze mee te nemen.