Mutambo for charity

Mutambo for charity, een middag vol verrassingen waar u onder het genot van hapjes en drankjes kunt deelnemen aan leuke spellen!

Wanneer? Zondag 11 november 2018
Waar? Tuinzaal Burcht
Hoelaat? 14:00 tot 18:00 uur
Prijs? €16,- voor entree, hapjes, een drankje en een bingokaart. Kaarten koop je hier.  

Alle opbrengsten van Mutambo for charity gaan naar het goede doel MIVA.


Studenten halen geld op voor Albert
Kinderen met een beperking in Zimbabwe hebben niet de kansen zoals kinderen in Nederland hebben. Hier brengen zeven studenten van de Hogeschool Leiden, door middel van Mutambo for charity, verandering in. Mutambo for charity is een Afrikaanse bingomiddag waarbij er verschillende prijzen zijn te winnen zoals een rondvaart door Leiden, een gratis knipbeurt, kaartjes voor musea en nog veel meer.

Hulp aan Zimbabwe
Het geld dat de studenten samen ophalen wordt besteed aan een auto voor Albert. Albert woont in Zimbabwe en strijd daar voor de acceptatie van kinderen met een beperking. Het is echter moeilijk om deze kinderen allemaal te bereiken door de grote afstanden en slechte wegen in Zimbabwe. Een auto voor Albert zorgt ervoor dat hij meer kinderen kan bereiken waardoor hij hulp kan bieden bij het toegankelijk maken van scholen voor gehandicapten. Daarnaast helpt hij deze kinderen met het verdienen van een inkomen.

MIVA
MIVA maakt het mogelijk om pioniers, zoals Albert, te helpen. MIVA ondersteunt pioniers in Afrika, Azië en Latijns-Amerika die zich inzetten voor anderen. De organisatie helpt deze mensen aan vervoers- en communicatiemiddelen.

Meer info? 
Kijk op de Facebookpagina of mail naar mutamboforcharity@outlook.com