Midwinter BBQ op het Cultuurplein

Gezellig samenkomen op het Cultuurplein kan ook in de winter. Op 8 december trotseert Leiden de kou en staat het Plein vol vuurkorven, barbecues en mensen.

Na het geslaagde Potpourri is het Cultuurplein terug met een nieuw culinair evenement. De Midwinter BBQ op het Cultuurplein gaat om 16:00u van start en is gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden. De organisatie zorgt voor drinken (glühwein, bier, koffie, thee en meer) en eten wordt door Leidse ondernemingen verzorgd en kan tegen een kleine vergoeding gekocht worden, maar kan ook zelf meegenomen worden.

Bezoekers worden van harte uitgenodigd om zelf eten mee te nemen voor op één van de grote barbecues. Ook voor vegetariërs zal genoeg te verkrijgen zijn en wordt een aparte barbecue gereserveerd.


Over Het Cultuurplein

Het Cultuurplein Lammermarkt vormt het hart van het nieuwe Cultuurkwartier met regelmatige programmering van toneel, dans, film, muziek en vele andere vormen van cultuur en entertainment. De programmering is in handen van Gwen Peroti, in samenwerking met verschillende Leidse culturele partners én alle Leidenaren, die ideeën voor de programmering kunnen indienen via programma@hetcultuurplein.nl

Klik hier voor meer informatie.