Liff Drive-in

Van 12 tot 14 september waan je je bij het Valkenburgse Meer weer heel even in een Amerikaans dorpje in de jaren 50. Samen met Brasserie Buitenhuis bouwen wij dan voor de tweede maal een heuse Drive-in bioscoop.

Donderdag 12 september - Grease
‘Tell me more, tell me more, like does he have a car?’ Iedereen kan waarschijnlijk wel de nummers van superpopulaire filmmusical Grease meezingen, zelfs als ze de film zelf misschien niet eens gezien hebben. Dé representatie van de jaren 50, de start van John Travolta’s internationale bekendheid, en de reden dat iedereen eind jaren 70 verliefd werd op high school sweetheart Olivia Newton-John.

Vrijdag 13 september - Blues Brothers

Een hilarische cocktail van de beste soul uit de jaren 70, Saturday Night Live, en minstens een half gros politiewagens. Het resultaat is een klassieke comedy met een geweldige soundtrack. Laat je vooral niet inspireren voor de terugreis!

Zaterdag 14 september - Night on Earth
Indie-regisseur met stijl Jim Jarmusch geeft met deze vijf vignettes over taxichauffeurs en hun passagiers op zijn eigen unieke manier commentaar op de menselijke band. Vijf grote steden, een berg goede acteurs, en een soundtrack van Tom Waits – alsof je zelf achterin zit.


TICKETS
De kaartverkoop is van start. Per auto betaal je €35 euro. Tickets worden alleen online verkocht en niet op locatie.

Dit jaar zijn er ook twee soorten borrelboxen te koop: de Borrelbox en de alcoholvrije Bob-box.
De Borrelbox bestaat o.a. uit 2 flesjes Desperados, 2 Clubbottles en popcorn.
De Bob-box bestaat o.a. uit 2 flesjes fris, 2 0.0% biertjes en popcorn. 

Meer info