Leidse Restaurantweek 2018

Culinair
Ma 22 januari 2018 t/m zo 28 januari 2018
ma-zo: geopend.
Diverse locaties binnenstad Leiden
Haarlemmerstraat 1 2312 DM LEIDEN
Culinair platform LeidsLekkers organiseert van maandag 22 tot en met zondag 28 januari 2018 de negende editie van de Leidse Restaurantweek. Meer dan 35 restaurants uit Leiden en omgeving openen hun deuren voor een bijzonder culinair festijn. Dit jaar is het thema: “Aperitief”. Tijdens deze culinaire week staat het aperitief in de spotlights. Een gezellige avond uit begint natuurlijk al voordat de menukaart is gepresenteerd. Het aperitief zorgt voor een gezellig begin van de culinaire avond en stimuleert de smaakpapillen. De deelnemende restaurants zullen de gasten verrassen met een eigen aperitief!

ART & APERITIEF - Marktsteeg 10
In de weken vooraafgaand aan de Leidse Restaurantweek opent de organisatie ter promotie haar eigen Art & Aperitief-locatie aan de Marktsteeg 10. Een unieke culturele ontmoetingsplek waar de bezoekers van donderdag t/m zondag kunnen genieten van een mooi Aperitief.

Naast diverse tentoonstellingen van o.a. Casper Faassen wordt er iedere dag een cultureel programma aangeboden. Uiteraard is het mogelijk om op de locatie direct te reserveren voor de Leidse Restaurantweek. Ook zal de aftrap (15 januari) van de week hier worden gehouden. Reserveren Reserveren voor een lunch of diner tegen een speciale prijs kan vanaf 4 januari via www.leidserestaurantweek.nl. Op deze website zijn alle deelnemende restaurants en hun speciale menu’s te vinden.

Over LeidsLekkers
Met ruim 200 culinaire spots is LeidsLekkers het platform voor lekker eten en drinken in Leiden en omgeving. Hier vindt men tips over restaurants, blogs, acties, recepten en culinaire evenementen in de buurt. Zelf organiseert LeidsLekkers ook diverse lokale culinaire evenementen zoals de lunchplekken voor de Open Dag van Universiteit Leiden, de culinaire markt van de EL CID-week en de Leidse Restaurantweek.

Ga voor meer informatie naar de website van de Leidse Restaurantweek.
Bekijk ook het event Art & Aperitief! - t/m 21 januari Afbeelding bij event Leidse Restaurantweek 2018 van 22 januari 2018