Leiden meer & molen familie fietstocht

Heerlijk relaxen tijdens een 2,5 uur durende fietstocht door Leiden omgeving. We springen op de fiets bij Leiden centraal station, gaan linksaf en komen in een de wonderlijke wereld van oerhollandse beelden: molens, meren, parken en polders.

Dit is een geweldige tocht voor alle leeftijden en ieder niveau met genoeg momenten om mooie foto’s te nemen of een drankje te doen. We fietsen veel op rustige fietspaden met prachtige uitzichten. Zodra we Leiden centrum uit zijn merk je meteen het effect van de rust en stilte in de natuur. We fietsen langs grachten en kanalen tot we bij een klein dorp aan het meer aankomen. Daar, in het gebied met de meeste molens van Nederland, zien we Holland op zijn mooist. Nieuwsgierig? Ga mee fietsen!

Prijs begint bij €45.00 p.p., fietsverhuur en fietsbegeleiding inbegrepen. Registreren kan via veritasvisit@gmail.com tot 13 juli 12 uur ’s middags.

Over Verita’s Visit Holland
De Leiden meer & molen fietstocht wordt georganiseerd door Verita’s Visit Holland. De eigenaresse is gek op natuur en alle typisch Nederlandse dingen. In haar oerhollandse tochten en team events nodigt ze je uit kennis te maken met lokale ondernemers en de lokale producten te proeven. Er zijn volop mogelijkheden om een drankje te doen in een lokaal café. Verita’s Visit Holland staat voor puur natuur, duurzaam en authentiek. Daarom zijn er geen waterflesjes inbegrepen in de prijs.