Leiden Culinair

Culinair
Do 21 juni 2018 t/m zo 24 juni 2018
do-zo: geopend.
Cultuurplein Lammermarkt
Leiden Culinair 2018, gehouden in het weekend van de Lakenfeesten, is je favoriete ontmoetingsplek om de zomer in te luiden.

Vier dagen lang, dit jaar van donderdag 21 juni tot en met zondag 24 juni, is het Cultuurplein Lammermarkt het proeflokaal van Leiden en omgeving, waar restaurants uit deze stad hun beste gerechten presenteren. Het festival staat borg voor vertrouwde en verrassende ontmoetingen, culinaire ontdekkingen en veelzijdig vermaak.

Leiden Culinair is een sterk merk in deze stad, gedragen door de restaurants en een organiserend bestuur van vrijwilligers die het evenement zonder een euro subsidie realiseren. Inspiratie, toegankelijkheid en kwaliteit zijn bepalende waarden van het festival. Inwoners, bezoekers, horeca, bedrijfsleven, gemeente en maatschappelijke organisaties treffen elkaar in de setting van de historische binnenstad van Leiden.

Rondom één groot plein heeft elk deelnemend restaurant een eigen stand. Je bepaalt zelf wat je eet van welk restaurant op welk moment. Het plein is één groot terras, het middengedeelte is overdekt met reuzenparasols. Ook bij een regenbui gaat het feest dus gewoon door.

Leiden Culinair is voor iedereen gratis toegankelijk.

Voor meer informatie, ga naar de Facebook pagina.
Afbeelding bij event Leiden Culinair van 21 juni 2018