Lammetjesdagen Merenwijk

Hoera er zijn weer lammetjes bij kinderboerderij Weidezicht in de Merenwijk en dat moet natuurlijk gevierd worden! Kom knuffelen en spelen!

Op woensdag 10 en 17 april kun je tijdens de feestelijke Lammetjesdagen bij kinderboerderij Weidezicht tussen de dartelende lammetjes en geitjes lopen in de wei. Er zijn ook andere jonge dieren zoals konijntjes en kuikens! Speciaal op deze dagen kunnen kinderen de hele middag terecht voor ponyrijden (€ 2,- per rit) en wordt het springkussen (€ 0,50) opgeblazen.

Tijdens de Lammetjesdagen kun je met een toffe speurtocht van alles leren over de jonge dieren op de boerderij. Naar buiten! Leiden verzorgt verder activiteiten als: een lammetje maken van echte wol, een zintuigentest en een mini-tuintje inzaaien dat je mee naar huis kunt nemen. Doe je ook gezellig mee?

Ook kun je tijdens je bezoek de twee 50-dingenlijsten ophalen. Op deze kaarten staan samen 100 dingen die je buiten gedaan moet hebben voor je twaalfde. Op de boerderij kun je er zo al een aantal afstrepen. Dat schiet lekker op!

Restaurant de Trotse Pauw is tijdens de Lammetjesdagen ook open. Zij verkopen drankjes en lekkere hapjes.

De entree voor de Lammetjesdagen is gratis. Voor enkele activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Kinderboerderij Weidezicht bevindt zich in de Merenwijk, Parkzicht 100, Leiden.

Voor meer informatie over de kinderboerderij kan je hier klikken of neem contact op met 071-5167720.