Ladies' Night Bioscopen Leiden

Eindelijk, de leukste Ladies' Night van Nederland is terug! Op 5 augustus geniet je van prosecco, lekkere hapjes, kraampjes, mooie prijzen en de romkom ALLES IS ZOALS HET ZOU MOETEN ZIJN.

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris' prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. In het jaar dat volgt wil Iris haar leven weer op de rit krijgen, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

ALLES IS ZOALS HET ZOU MOETEN ZIJN werd gebaseerd op het gelijknamige boek van Daphne Deckers en staat garant voor een geslaagde Ladies' Night.

Klik hier voor meer informatie.

---------------------------

LET OP! Natuurlijk willen wij dat de Ladies' Night gezellig en gezond verloopt. Kom je met je huishouden? Koop dan in één keer tickets zodat jullie bij elkaar kunnen zitten. Zijn jullie geen huishouden? Boek dan los je tickets en kies apart je stoelen.