Kerstavondbuffet

Voor een feestelijke kerstavond inclusief live muziek en een heerlijk dinerbuffet, bent u in Holiday Inn Leiden aan het juiste adres!

Op kerstavond, maandag 24 december 2018, ontvangen wij u graag rond 16.00 uur in ons Garden restaurant met een feestelijke welkomstcocktail. Aansluitend zal het heerlijke kerstbuffet aanvangen met sfeervolle live achtergrondmuziek van musical zangeres Nicky van der Kuyp. Natuurlijk brengt ook de Kerstman een bezoek aan alle kinderen en neemt hij een kadootje mee.

Kerstavondbuffet Prijzen
13 jaar en ouder € 45,00
kinderen van 5 t/m 12 jaar € 25,00
kinderen van 0 t/m 4 jaar € 7,50
Openingstijden buffet:

Kerstavond maandag 24 december 2018 16.00 - 21.00 uur

Onbeperkte keuze van het buffet inclusief kindergerechten, live achtergrondmuziek in ons sfeervol gedecoreerde restaurant, gratis gebruik van het zwembad, de sauna en de Jungle club. Tijdens het buffet is er een kinderjuf aanwezig om de kinderen te begeleiden
Gratis wifi
Bezoek van de Kerstman die een kadootje meeneemt voor de kinderen

All-in drankenpakket
Ongelimiteerd genieten van drankjes tijdens uw maaltijd in ons Garden restaurant? Dat kan met ons all-in drankenarrangement. Hierbij heeft u tegen een vaste prijs de keuze uit dranken uit het Hollands assortiment zoals frisdranken, vruchtensappen, bier, huiswijn, port, sherry, jenever en Vermouth. Op overige drankjes ontvangt u 50% korting.

All-in drankenpakket
Prijzen*
13 jaar en ouder € 15,00
kinderen van 5 t/m 12 jaar € 10,00
kinderen van 0 t/m 4 jaar € 5,00
* Prijzen zijn exclusief buffet, alleen te reserveren in combinatie met een diner in het Garden restaurant. U kunt de reservering voor het drankenpakket meteen doorgeven bij uw reservering. Dit pakket is alleen te reserveren voor het gehele gezelschap van uw reservering.

Klik hier voor meer informatie.