Kastanjerrr Theaterfestival voor kinderen

Tijdens de herfstvakantie vindt in de Leidse Schouwburg het Kastanjerrr Theaterfestival plaats.

Van woensdag 21 oktober tot en met vrijdag 23 oktober kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar de herfstvakantie vieren in de Leidse Schouwburg. De kinderen kunnen genieten van voorstellingen en speciale theaterworkshops volgen.

De derde editie van Kastanjerrr bestaat uit een theatervoorstelling, een muziekvoorstelling en een workshopdag. De theatervoorstelling op woensdag 21 oktober is te zien om 14.30 en om 19.00 uur en gaat over Joris en zijn drie gekke tantes. De Tantes is een bijzonder grappige en indrukwekkende familievoorstelling voor iedereen vanaf 7 jaar, geproduceerd door De Toneelmakerij.

"Buiten de lijntjes" van Slagwerk Den Haag is een muziekvoorstelling die, hoe kan het anders buiten de lijntjes treedt, op donderdag 22 oktober, 13.30 uur. Alle kinderen vanaf 6 jaar en hun ouders zijn welkom en mogen op het toneel meedoen door te luisteren én te tekenen.

Workshopdag:
Op vrijdag zijn er workshops voor kinderen die zelf graag op het toneel staan, maar ook voor kinderen die liever niet in de spotlights treden. Er is keuze uit Theater, Dans & Hiphop, Musical en Decor & Techniek. Om 13.00 uur begint de workshopdag voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en na afloop mogen ouders komen kijken naar de eindpresentatie – op het toneel van de oudste schouwburg van Nederland!

Extra maatregelen
De Leidse Schouwburg is zo ingericht dat bezoekers anderhalve meter afstand kunnen houden van anderen. De randprogrammering is aangepast.