Jonge Makers Festival

Zie op 25, 26 en 27 juni 2019 om 20:30 uur het werk van studenten en pas afgestudeerden van de theateropleidingen in Nederland! Theater Ins Blau geeft graag ruimte aan nieuwe makers. Voor het Jonge Makers Festival hebben we verschillende theateropleidingen en pas afgestudeerden gevraagd om bijzonder eigen werk aan ons voor te stellen. Gedurende de drie dagen van het festival kan je genieten van diverse voorstellingen van onder andere Toneelschool ArteZ (Arnhem) en Toneelacademie Maastricht (performance opleiding). Ook is er de mogelijkheid om de makers te ontmoeten.

Voor zowel publiek als de makers een unieke gelegenheid om elkaar te ontdekken. We vragen de makers hun eigen werk te tonen, hoe pril het soms is en we vragen het publiek om reactie en een open blik. Het Jonge Makers Festival is dus de uitgelezen kans om het talent van de toekomst te ontdekken!

Entreeprijs €13,00.

Kijk voor meer informatie over op de website!

Korting &Cultuurkaart
Ben je student en heb je een &Cultuurkaart? Dan kun je voor €13,00 naar een voorstelling bij Theater In Blau! Bestel je studententicket via de website. We vragen je &Cultuurkaart en studentenpas bij de controle van je kaartje aan de zaal, dus neem deze altijd mee.

Aan de kassa op de avond van de voorstelling zelf kun je op vertoon van je studentenkaart + &Cultuurkaart zelfs voor maar €10,25 naar de voorstelling. Deze speciale prijs is alleen geldig aan de kassa op de avond van de voorstelling en is niet beschikbaar bij uitverkochte voorstellingen.