Japanmarkt

Laat je verleiden door de verschillende kramen met een breed aanbod van Japanse waren. Maak kennis met alle facetten van de rijke Japanse cultuur en historie. Loop langs prachtige prenten, bonsai-boompjes en kimono’s. Of laat je verrassen door de moderne Japanse cultuur met manga, anime, J-POP en Cosplay. Stil vervolgens de lekkere trek op het Foodcourt op de Groenhazengracht en kies voor welbekende sushi of proef nieuwe gerechten zoals Takoyaki!

Op zondag 9 juni van 12.00 tot 17.00 uur organiseert Japanmuseum SieboldHuis voor de twaalfde keer de Japanmarkt in Leiden. In 2000 bezocht de Keizer van Japan tijdens een staatsbezoek aan Nederland het SieboldHuis. Ter herinnering aan dit bezoek en zijn wandeltocht over het Rapenburg organiseert Japanmuseum SieboldHuis de Japanmarkt. Beleef de Japanse cultuur op z’n leukst!

&Cultuurkaartkorting
 Op Vertoon van de &Cultuurkaart krijg je gratis toegang tot Japanmuseum SieboldHuis. De Japanmarkt op het Rapenburg, Groenhazengracht en de vechtsportdemonstraties in RMO zijn gratis te bezoeken.