INTERNATIONAL MILITARY X-MAS TATTOO

International Military X-Mas Tattoo 2018
De 4e editie van de Taptoe wordt gehouden op zaterdag 8 december 2018. Om dit evenement een goede toekomst te bieden is besloten om het bij een 1-daagse taptoe te houden. Het aantal zitplaatsen zal tijdens de voorstellingen worden uitgebreid. Net zoals andere jaren is er ’s middags een matinee voor gehandicapten en mindervalide en ’s avonds de grote show. Wij willen dat iedereen de kans krijgt kennis te maken met de Taptoe. Bekende muziekkorpsen uit onze regio en een aantal muziekkorpsen uit het buitenland, demonstratie teams, dansers, kerstdecor, zang en uiteraard de Kerstman met zijn gevolg, zullen gedurende de show samen een prachtig performant geven. Het publiek zal tijdens de show gefascineerd raken. Het wordt een showspektakel met een prachtig decor in stijl, lichteffecten, geluid en muziek.

Thema Tattoo 8 december 2018: “First World War 1914 – 1918”.
Historie - Kort samengevat:
Van 28 juli 1914 tot 11 november 1918 vond een oorlog plaats waaraan veel landen meededen, zoals het Duitse Keizerrijk, Oostenrijk, Hongarije, Frankrijk, Brittannië, Rusland, de Verenigde Staten van Amerika, het Ottomaanse Rijk, het Koninkrijk Italië enz. Ze noemden die oorlog daarom toen De Grote Oorlog of de loopgravenoorlog. Die naam is later veranderd in Eerste Wereldoorlog, omdat in 1939 een nog grotere oorlog uitbrak: de Tweede Wereldoorlog. Nederland deed niet mee aan de Eerste Wereldoorlog, België wel: het werd aangevallen door het Duitse leger, op weg naar Frankrijk. Honderdduizenden Belgen vluchtten toen naar Nederland.
Nu, 100 jaar later, willen wij tijdens de 4e International Military Christmas Tattoo Leiden in een spetterende Kerstshow 2018 muzikaal “stilstaan” bij de tragische gebeurtenissen van 100 jaar geleden.

Locatie
ECC Holiday Inn aan de Haagse Schouwweg 10 te Leiden .

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:

Avondshow
• zaterdagavond 8 december 2018 20.00-23.00 uur
Het avondprogramma beloofd een spektakel te worden met veel passie voor muziek,zang,mars, dans en show,een taptoe met verrassende en veelzijdige elementen.

Optredens – in willekeurige volgorde – door o.a.
K & G (NL), The Band of Liberation & Pipes (NL), Pegasus Pipes & Drums (NL), Rijnmond Band Schiedam (NL), Charles Dickens Orkest (NL), Bandje “Verbrassing” (NL), Band & Drums of the Cheshire Constabulary (UK), Violist Pouya Azimi (NL), Dansgroep Codarts (NL), singer Emma Brown (UK).
(Programma onder voorbehoud)

Tickets bestellen
Dit kan via de website:
www.marchingbandmanagement.nl

Prijzen tickets:
Avondshow zaterdag 8 december: € 25,- p.p.*
* dit is inclusief koffie/thee/drankje en parkeergeld.
Na betaling ontvangt u de ticket(s) in uw mailbox.

VVV Leiden
Vanaf 1 september 2018 zijn de tickets voor de avondshow ook te verkrijgen bij het VVV aan de Stationsweg 26 te Leiden.

Voor aanvang van de Taptoe zijn kaarten verkrijgbaar bij de kassa.


Kantooradres Marchingband Management
H. Freezersingel 34
2331 SC Leiden
Taptoelijn: +31(0)6-53312262
E-mail: info@marchingbandmanagement.nl