GESLOTEN "EXPOSITIES BIJ BPLUSC IN FEBRUARI"

Tot en met 29 februari exposeren kinderen van AZC Katwijk in BplusC bibliotheek Nieuwstraat. Stichting de Vrolijkheid organiseert in het AZC vier middagen per week creatieve workshops in het KunstLab waar kinderen na school vrijwillig naartoe komen. Kinderen kunnen zich hier uiten, hun talenten ontwikkelen en gewoon vrolijk zijn.

Desiree van Keulen was als kind al mateloos gefascineerd door pop-upboekjes. Als volwassenen begon ze de boeken te verzamelen. T/m 6 maart is haar verzameling te zien in bibliotheek Nieuwstraat.
Van 11 februari t/m 25 maart exposeert Loes Dockheer keramiek in bibliotheek Merenwijk. Ze laat zich inspireren door maatschappelijke en complexe thema’s, die reacties en discussies uitlokken.

Acht fotografen van Leidse Amateur Fotografen Vereniging (LAFV) laten van 19 februari t/m 16 april in bibliotheek Nieuwstraat foto’s zien die gemaakt zijn tijdens De Leidse Jazz Award, Jazz in de Kamer en Funked Up in februari en maart 2019.
Modern Pilgrims is een hedendaagse vertaling van de zoektocht naar vrijheid in onze stad Leiden. De foto's van Veerle Sloof zijn t/m 7 maart te zien in het straatje van bibliotheek Nieuwstraat.

Femke Bender maakt kunst om bij weg te dromen. Kunst die je ertoe beweegt een moment van rust voor jezelf te creëren. T/m 29 februari exposeert zij in bibliotheek Merenwijk.