GEANNULEERD - Veenproef Hoe het gaat

Veenproef Hoe het gaat | Veenfabriek

Schuif op donderdag 21 mei aan bij de Veenfabriek voor de Veenproef Hoe het gaat. Geniet van een heerlijk driegangendiner –speciaal samengesteld voor deze avond– en proef mee van de eerste scènes en muziek van deze muziektheatervoorstelling in wording: Hoe het gaat.


Hoe het gaat

Met de cast en crew van onze Oerol-succesvoorstelling Pinokkio maakt de Veenfabriek een nieuwe muziektheatervoorstelling op Terschelling, dit keer in de pluktuin in Oosterend.

Hoe het gaat is een voorstelling die troost biedt in een wereld die voorbijgaat. We spelen, zingen en koken en het hele publiek mag aanschuiven en mee-eten in familierestaurant ‘De Thuiskomst’.

Zeven jaar na de tragische dood van Jan en Annemieke van der Poel koken hun zes pleegkinderen nog één keer in de keuken van het restaurant van hun pleegouders. Een sterwaardig etablissement, dat bekend stond als de ‘parel van de Wadden’. Nog één keer maken ze voortreffelijk eten, zoals ze dat altijd deden. Uit liefde voor elkaar en voor heerlijk eten.


Kaarten 

Koop je kaarten via www.veenfabriek.nl. 

De Veenfabriek hanteert inkomensafhankelijke toegangsprijzen:

€ 30,00 (inclusief driegangendiner)

€ 35,00 (inclusief driegangendiner, met extra liefde voor de Veenfabriek en Sounds Like Juggling)

Voor het diner kan er rekening gehouden worden met allergieën/dieetwensen. Wil je deze doorgeven, doe dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren via info@veenfabriek.nl o.v.v. ‘allergie/dieet Veenproef’.

Inloop vanaf 18.00 uur.

Wat is een Veenproef?

Bij een Veenproef gooien we de deuren van het repetitieproces open, maken we muziek, spelen scènes, proberen uit en gaan met elkaar aan tafel voor een waanzinnig driegangendiner. Een topkok laat zich inspireren door de thema’s van de voorstelling.

Het menu is speciaal voor de avond samengesteld. Altijd met plezier in de keuken, liefde en aandacht voor de (eerlijke, biologische) ingrediënten en gelijke toewijding voor de vegetarische opties. Voor elke Veenproef nodigen we een interessante gastspreker uit: een kunstenaar, wetenschapper of anderszins deskundige, die context en verdieping biedt bij de thema’s en onderwerpen van die avond.


Klik hier voor meer informatie.