GEANNULEERD - High Tea Vaart

VANWEGE DE MAATREGELEN OMTRENT HET CORONAVIRUS ZIJN DE HIGH TEA VAARTEN VOORLOPIG GEANNULEERD.

Het kan weer! Genieten van Leiden en de Kagerplassen met een heerlijke high tea aan boord. Zo lang het weer het vereist in een comfortabele overdekte en verwarmde boot, anders varen we lekker in een open boot. Sluit je aan bij deze speciale rondvaart en geniet van een tocht van twee uur door gezellig Leiden en bij mooi weer een stukje over de Kagerplassen. Tijdens het varen geniet u van een heerlijke High Tea met mooie theesoorten en heerlijke hartige hapjes en zoetigheden. We vertrekken op diverse zondagen om 14.30 uur vanaf het Brugwachtershuisjes op de Blauwpoortsbrug. De rondvaart inclusief high tea kost € 37,50 p.p voor volwassenen en € 32,50 p.p. voor kinderen. 

Glas prosecco bij een High Tea Vaart met je &Cultuurkaart
Geniet van Leiden en de Kagerplassen met een heerlijke High Tea aan boord bij Bootjes en Broodjes. Zolang het weer het vereist in een comfortabele overdekte en verwarmde boot, anders varen we lekker in een open boot. Aan boord bieden we heerlijke hartige hapjes en zoetigheden.
Boek je High Tea Vaart voor 29 maart online en vermeld bij de opmerkingen dat je gebruik maakt van de &Cultuurkaart en je krijgt van ons als extraatje een lekker glas Prosecco tijdens de vaart. Proost!

Meer info en direct reserveren: www.bootjesenbroodjes.nl/specials