Garage Festival Lammermarkt

Varia
Wo 19 april 2017 t/m zo 23 april 2017
wo-zo: geopend.
Parkeergarage Lammermarkt
Lammermarkt 2312 CW LEIDEN
Yes! Het is eindelijk zover, de Lammermarkt garage gaat open! Dit wordt groots gevierd met een te gek Garage Festival. Houd de Facebook pagina Laat je Leiden in de gaten, want het wordt spectaculair!

Evenementen:

Parking disco 21 april
Op vrijdag 21 april tijdens het Garage Fesival gaan we dansen tijdens de allervetste vrijdagmiddagborrel in de geschiedenis van Leiden, namelijk helemaal onderin de nieuwe garage Lammermarkt. Dat is 22 meter ondergronds! Hoe vet is dat?

Tijdens dit exclusieve feest zullen de beats dik zijn, de lichtshows spectaculair en de line-up te gek. Dit alles helemaal onderin de binnenkort te openen Lammermarkt parkeergarage (de diepste parkeergarage van Nederland en omstreken). Dit wil je niet missen!

En…. je hoeft geen kaarten te kopen, want die mogen we gratis weggeven. Moet je wel wat voor doen natuurlijk. Geef in dit evenement aan dat je wilt komen en tag een maatje. Dan is één van de eerste 250 kaarten misschien wel voor jullie (je krijgt persoonlijk bericht als je hebt gewonnen!) Voorwaarden is wel dat jullie beiden aangeven aanwezig te willen zijn en de Facebookpagina ‘Laat je Leiden’ liken. Delen is uiteraard lief.

Oh ja… houd 'Laat je Leiden' in de gaten, want er zullen volgende week nog meer kaarten weggegeven worden. Denk aan groepsarrangementen en vip tickets… just saying. Dit wil je niet missen, dus Stay Tuned! 

Open dag en Garage sale 23 april
Na jaren boren, bouwen en fine-tunen is het moment eindelijk daar… De Lammermarkt garage gaat open. Dit wordt gevierd met een waanzinnig Garage Festival. Naast de feestelijke (besloten) opening, en de Disco Parking is op zondag 23 april Leiden en omstreken welkom om de Lammermarkt Garage te komen bewonderen tijdens de Open Dag.

Tijdens deze dag wordt er ook een XL garage sale georganiseerd waar ondernemers en particulieren hun pareltjes kunnen verkopen. Wil jij jouw auto naarbinnen rijden en de kofferbak open gooien voor deze nu al memorabele sale? Meld je dan aan via http://bit.ly/GarageFestival. Vol=Vol dus meld je snel aan!
Afbeelding bij event Garage Festival Lammermarkt van 19 april 2017