Facing Dorith

Facing Dorith
De schilderijen die Dorith Hassing maakt onder de naam Facing Dorith, gaan over schoonheid en emotie. Daarbij wordt met schoonheid allesbehalve perfectie bedoeld, maar juist karakter, sfeer en oorspronkelijkheid.

Hassings eigen emoties vormen de basis van haar werk. Ze wil niet alleen de schoonheid van het leven en de kracht van mensen schilderen, maar ook angst, verlies, pijn en verdriet. Want in het donkerste donker zijn de fonkelende sterren pas echt goed zichtbaar.

Hassing gebruikt graag kleur. Ze geven voor haar uitdrukking aan een bepaald gevoel. Iedere kleur heeft een eigen sfeer, maar kan in zoveel nuances voorkomen en in combinatie met andere kleuren weer een heel ander beeld geven.

Hassing hoopt met haar werk de toeschouwer te raken.
Zie voor meer informatie over Dorith Hassing en haar werk www.facingdorith.nl

Deze expositie komt voort uit een samenwerking met Monique Holswilder. Voor meer info over (kopen van) het werk, neem contact op met Monique: moniqueholswilder@hotmail.com

De expositie is van 4 maart tot 29 april te bezoeken.
Op de dagen dat de zaal gereserveerd is voor vergaderingen of feesten, is de expositie helaas niet te bezichtigen. Wil je er zeker van zijn dat je de expositie kunt komen bekijken, bel dan even met De tuin.

De tuin van de smid
Polderpad 8
2322 LB Leiden
071 - 7501796
www.detuinvandesmid.nl