Expositie Kunstschildersvereniging Pictura 2019

De kunstschildersvereniging Pictura Katwijk organiseert dit jaar weer, zoals vanouds, haar expositie in het Kerkhaventje aan de Boulevard, naast de Oude Kerk. Terug van weggeweest, na een interne verbouwing die het Kerkhaventje inmiddels heeft ondergaan. De vereniging telt op dit moment 23 leden, die in meerdere of mindere mate in het atelier bij de voormalige Mauritsschool aan het werk zijn op verschillende dagdelen per week.

De expositie laat een grote variëteit zien van diverse werken, allemaal nieuw, die weer een goed beeld geven van wat de leden hebben gecreëerd in de loop van het afgelopen jaar. De variatie is zeer groot, van landschappen tot zeegezichten, van groepen mensen en van enkelingen. Vakantieherinneringen, maar ook verbeelding van fantasie. Van alles wat.

De opening van de expositie vindt plaats op vrijdag 26 juli om 20.00 uur door André Groeneveld, conservator van het Katwijks Museum. Daarna is de expositie elke dag te zien van zaterdag 27 juli t/m zaterdag 10 augustus behalve de zondag. Openingstijden zijn de middag van 14.00-18.00 uur, op dinsdag en donderdag van 14.00-21.00 uur. Zaterdag van 13.00-18.00 uur.

Voor meer informatie over Pictura zie de website: www.pictura-katwijk.club