Expositie Katwijk En Plein Air 2019

Jaarlijks nodigt de stichting Kunstvereeniging Katwijk tijdens Katwijk En Plein Air binnen- en buitenlandse professionele schilders uit om in Katwijk te komen schilderen. Zij zijn in de eerst week van juli 'live' te volgen terwijl zij in de open lucht aan het schilderen zijn. Daarna exposeren zij tot eind september in het DUNA Atelier. 

De kunstenaars die in 2019 gevraagd zijn om naar Katwijk te komen zijn: Sigurd Wendland, Corry Kooy, Michael Richardson, Terry Humphries, Susan Carr, Michiel Kranendonk, Kees van Schie, Robin Akkerman, Bert Welmers, Peter Smit, Natalia Dik, Remco de Waard, Bram Stoof, Michiel Schepers Louis Visser en Jeroen van der Velden.

Zie je iets dat je bevalt? De schilderijen worden ook te koop aangeboden!

De toegang tot de expositie is gratis!

--------------------------------------------------------

Sinds de opening op 6 juli hebben meer dan 1250 mensen de expositie "Katwijk En Plein Air 2019" bezocht. Dat zijn er minder dan vorig jaar in dezelfde periode. Wellicht speelde het warme weer daar een rol in. Zestien kunstenaars uit binnen- en buitenland hebben dit jaar geschilderd tijdens het jaarlijkse Katwijk En Plein Air festival.

Dit jaar waren vooral de kleinere schilderijen in trek bij mensen die een werk wilden kopen. Er is nog een interessant aantal schilderijen met Katwijkse taferelen onverkocht. De tijd dringt voor wie de tentoonstelling met meer dan honderd werken nog wil zien.

Het DUNA atelier is geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 14.00 en 17.00 uur. Na september zijn de werken alleen nog te zien via de website van de Kunstvereeniging Katwijk. De tentoonstelling sluit op 29 september om plaats te maken voor een volgende tentoonstelling.