Etsy Made Local - Leiden

Etsy Made Local is de perfecte bestemming voor shoppers die een voorsprong op de kerstdrukte willen hebben en het perfecte cadeau willen vinden.

Het maakt deel uit van een landelijk, eendaags evenement waarbij meerdere in het hele land de makers, ontwerpers en verzamelaars in het zonnetje zetten die deel uitmaken van de creatieve community van verkopers op Etsy.com, het online platform voor handgemaakte en vintage producten. Het evenement moedigt mensen aan om dit jaar hun kerstcadeaus lokaal te kopen.

Op de Leidse Etsy Made Local-markt zullen 30 lokale Etsy verkopers hun ontwerpen presenteren, variërend van papiersnijkunst, vintage en accessoires tot wollige creaties. Het evenement geeft Leiden de kans om het beste van de creatieve community uit hun omgeving te ontdekken, direct contact te maken met lokale makers en designers en producten van hen te kopen. Het evenement is de perfecte kans om in de aanloop naar Kerst unieke, betaalbare en betekenisvolle cadeaus te vinden.

Manon (medeorganisator) zegt: dit is al weer de derde editie van de winterse Etsymarkt in Leiden. Wij weten dat verkopers graag de mogelijkheid willen om eens offline te gaan met hun producten voor de mensen uit eigen omgeving. Zolang wij verkopers en kopers blij kunnen maken middels dit concept, zullen wij de markt blijven organiseren!

Etsy Team Leiden bestaat uit vier actieve Etsyverkopers uit de Leidse regio die allemaal een eigen branche vertegenwoordigen, waaronder papierkunst, borduurwerk, breiwerk en sierraden. De organisatie zet zich vrijwillig in om de makers uit de regio te helpen met hun unieke kleine onderneming