Eerste Lunchconcert in het nieuwe seizoen

Vanwege het corona-virus konden de laatste lunchconcerten in het vorig seizoen helaas geen doorgang vinden. Wij hopen daarom dat de wekelijkse lunchconcerten in BplusC Het Leidse Volkshuis in het komend seizoen, weliswaar volgens het 1,5 m. protocol, wel kunnen doorgaan. De 'aftrap' zal op dinsdag 29 september worden gegeven door een van de vooraanstaande Belgische pianisten van dit moment Stéphane De May. Het concert begint om 12.45 uur en de toegang is € 6,-.

Stéphane De May heeft onlangs alle Lieder ohne Worte van Mendelssohn integraal op CD gezet. Een groot aantal van deze befaamde pianostukken zal tijdens dit lunchconcert ten gehore worden gebracht.
Stéphane De May studeerde aan de conservatoria in Brussel en Parijs. Met toekenning van de hoogste onderscheiding behaalde hij het solisten- en kamermuziekdiploma. Als uitvoerend concertpianist geeft hij jaarlijks meer dan vijftig concerten en als docent is hij verbonden aan conservatoria in Nederland en Zwitserland. Zijn spel is op vele CD's vastgelegd. Zonder uitzondering kregen deze CD's lovende kritieken in de pers.

Toegang: € 6,00, incl. kopje koffie, thee en garderobe
Kaarten verkrijgbaar vanaf 12.00 uur