Dieter van der Westen Band + TMGS (BE)

Dit laatste Concert van het jaar is een heuse NEDERLAND-BELGIE tussen DIETER VAN DER WESTEN en zijn BAND uit Amsterdam  en TMGS uit Antwerpen. Voor de winnaar de BPLUSC MUZIEKTROFEE! Reserveren en info: QBUS AGENDA

TMGS: spaghettiwestern countryrock die even fraai is als bijzonder.
Een weidse filmische sound, twangy gitaren, zwoele mariachi trompetten, verdwaalde toetsen en een melancholische stem zijn de vaste kenmerken van TMGS. Op hun vijfde album 'Ain’t No Place' is dat niet anders en combineren ze de west-coast countryrock van voorganger Rivers & Coastlines met de spaghettiwestern sound uit hun begindagen. Americana rock vanop de Kalmthoutse Heide! 

DIETER VAN DER WESTEN BAND
Dieter van der Westen speelt een mix van americana, indiefolk en wereldmuziek.
Soms breekbaar, dan weer rauw en groovy, maar altijd rechtstreeks uit het hart. Muziek met simpele herkenbare melodieën en deels autobiografische teksten. Combineer dit met authentiek vakmanschap en je hebt Me and You, Van der Westen’s nieuwe, derde album. Op het podium wordt hij omringd door een veelzijdig muzikaal gezelschap met broer Eric op contrabas die met Gijs Anders van Stralen een soepele ritmesectie vormt, Aron Raams (Gare du Nord) levert de elektrische gitaarpartijen en Joost Abbel zorgt voor aanvulling met dobro en banjo. Hoe fijn zijn zowel verstilde als groovende Americana 'live' klinkt gaan we hopelijk met velen horen.

Klik hier voor meer informatie.