DE THEATERTROEP SPEELT - DE BOMEN, HET BOS

De Bomen, Het Bos
Serie van 4 voorstellingen. Koop een ticket voor een losse voorstelling of een passepartout voor alle 4 voorstellingen.

Van en met: Rosa Asbreuk, Patrick Duijtshoff, Cas van Eldonk, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Jordi Möllering, Nicoline Raatgever, Emma Remmelts, Jochum Veenstra, Justin van der Veen en Roos Visser.

De Theatertroep speelt…
vier stukken stuk voor stuk voor stuk stuk. De Theatertroep speelt wederom, weer of geen weer. Omdat het kan, mag en moet. Met zonder veel risico. Om alles in te halen, op te halen. Zonder het onzichtbare gevaar te ontkennen, miskennen, verkennen. Kom kijken, op veilige afstand en met de nodige maatregelen. Kom kijken, omdat het moet en weer mag, ondanks alles, dankzij alles. Buiten is het guur, binnen staat de ventilatie op de hoogste stand. De Theatertroep presenteert vier verschillende korte voorstellingen die op hun eigenwijze reageren op wat zich buiten afspeelt.
De voorstellingen zijn los van elkaar te zien maar u kunt ook naar alle vier komen. Kom kijken, op veilige afstand en met de nodige maatregelen, alles RIVM-verantwoord en volgens de richtlijnen!

De Bomen, Het Bos
Een montagevoorstelling gebaseerd op Shakespeare’s As you like it. Hierin wordt een groep mensen verbannen naar het bos. Een parade van vreemde en absurde figuren passeren, filosoferen en fileren de liefde. Met teksten van o.a. van onder andere Shakespeare, Fry and Laury, Monty Python, Symborzka, Noël Coward e.a.

Koop een passepartout voor alle 4 de voorstellingen of losse kaartjes per voorstelling.