De Poort is jarig en trakteert!

Hooray! Op 18 juni 2019 is het precies 20 jaar geleden dat Brasserie de Poort voor het eerst de deuren opende. Dat vieren we met 20 dagen feest. Van 30 mei t/m 18 juni leggen we je tijdens je bezoek nóg meer in de watten dan we normaal al doen. Boek dus snel jouw tafel voor de feestweek en vier onze verjaardag mee!

Wie jarig is trakteert
Wie jarig is trakteert! Kom je in de periode van 30 mei t/m 18 juni eten in onze brasserie*, dan staat er een cadeautje voor je klaar!

*geldt niet voor bezoekers van de Poortwachterszaal. Zolang de voorraad strekt.


Rondje varen met de Leidse Rederij
De Leidse Rederij is al jáááren een vaste partner van Brasserie de Poort voor boottochten. Op 31 mei & 2 juni ligt er om 20.30 en om 21.15 uur een boot klaar om na jouw diner aan boord te stappen voor een rondvaart door de Leidse binnenstad!

Voor de lovebirds
Ben jij in de afgelopen 20 jaar in de periode van 30 mei t/m 18 juni bij Brasserie de Poort getrouwd? Dan mogen jullie op vertoon van je trouwkaart gratis komen eten op jullie trouwdag! Vergeet je niet te reserveren?

De Grote Poort Reünie
Op 18 juni bestaat Brasserie de Poort 20 jaar, waar is de tijd gebleven?! Weet je nog: de bootfeesten, Chocolate Friday, Bob achter de draaitafel, Kantonees fonduen, Briganderen en de Oud & Nieuw-feesten?

Heb jij de afgelopen 20 jaar de ballen uit je broek gewerkt in deze heerlijke zaak? Dan nodigt Brasserie de Poort jou uit voor De Grote Poort Reünie! Vanaf 17.30 uur staat de barbecue aan en staan de Brigandjes koud. Er is een Facebookgroep waar je je voor kunt aanmelden. Trommel al je (oud-)collega’s maar op!

Sharing voor Stichting Jarige Job
Sharing is caring en dus zamelt Brasserie de Pooty in de 20 dagen, voorafgaand aan het 20-jarig bestaan, geld in voor Stichting Jarige Job.

Bij Brasserie de Poort worden al 20 jaar vele verjaardagen groots gevierd, maar het vieren van een verjaardag is voor vele kinderen in Nederland niet vanzelfsprekend. Stichting Jarige Job stuurt deze kinderen een complete verjaardagsbox op.

Koop voor € 2,50 een hart voor in onze olijfboom, schrijf er de naam op van wie jij een diner voor 2 gunt, en doe mee!

Kijk voor meer informatie op www.poort.nl/poort-20-jaar.