De Grote Kunstshow

Theater overig
Zo 11 juni 2017 11:00 uur.
Leidse Schouwburg
Oude Vest 43 2312 XS LEIDEN
TOPSTUKKEN COLLECTIE MUSEUM DE LAKENHAL OP PODIUM LEIDSE SCHOUWBURG
De Grote Kunstshow is een zintuiglijke, theatrale kunstervaring: een geheel nieuwe manier om de collectie van Museum De Lakenhal te ervaren. Na Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Haarlem komt De Grote Kunstshow op zondag 11 juni naar Leiden. Tijdens de anderhalf uur durende show in de Leidse Schouwburg wordt een bijzondere selectie kunstwerken gepresenteerd uit de collectie van Museum De Lakenhal. Eén voor één worden de werken tot leven gewekt. Met behulp van licht en geluid wordt een dramatische of juist verstilde sfeer gecreëerd. De collectiestukken inspireren tot bijzondere monologen en bieden aanleiding om in gesprek te gaan met het publiek. Komt dat zien!

De Grote Kunstshow wordt op zondag 11 juni drie keer gepresenteerd, om 11 uur, 14 uur en 16 uur. Voor de voorstellingen van 14 uur en 16 uur is er de mogelijkheid een gratis inleiding bij te boeken. De inleidingen starten 45 min. voor aanvang.

Bestel nu uw kaarten.

Zondag 11 juni 2017
Voorstellingstijden: 11 uur | 14 uur | 16 uur
Locatie: Leidse Schouwburg
Prijs: € 24,50

De Grote Kunstshow is een initiatief van cultuuradviseur Johan Idema, in samenwerking met curator Nina Folkersma en de Stadsschouwburg Amsterdam.
Afbeelding bij event De Grote Kunstshow van 11 juni 2017