De Gestampte Meisjes BALLEN 2.0

De Gestampte Meisjes BALLEN 2.0

Bestaat uit Esmée, Thenera en Ymke. Drie hele verschillende meiden, maar alle drie even gek. Na alle drie een kunstopleiding te hebben gevolgd, was het tijd om de touwtjes zelf in handen te nemen. In 2015 lanceerde zij met succes hun eerste voorstelling Schaam Streken (At Zimmic Gezelschapsprijs 2015, Amsterdam Fringe Bronze Award 2015, en halve finale Leids Cabaret Festival 2017).

Nu presenteren zij hun nieuwe voorstelling BALLEN 2.0. Een hilarische, humoristisch en energieke voorstelling waarin de man centraal staat. Er wordt geschuurd, getwerkt, gegleden en gework-out. Een voorstelling over de ideale man, verwachtingen in een relatie, het gedrag van de man, maar ook de single vrouwen zonder man. En met deze voorstelling wisten zij de Delft Fringe Publieksprijs 2017 in de wacht te slepen.

De theaterkrant gaf BALLEN vier sterren: “HILARISCHE PIJP-ACT TEGEN AFHANKELIJKHEID” en “In een half uur tijd maken De Gestampte Meisjes op zeer geestige wijze gehakt van het ideaal-beeld dat media neerzetten van jonge vrouwen en hun gedrag ten aanzien van mannen”.

De Gestampte Meisjes staan voor schokerende, humoristische, kwetsbare en eerlijke voorstellingen geput uit eigen verhalen.

Zaterdag 16 en zondag 17 februari Theater Pepijn, Den Haag
Maandag 18 februari Theater Ins Blau, Leiden

Meer info, extra foto’s, interview: neem contact op met:
Impresariaat WILLEM | 06-2251 9099 | info@impresariaatwillem.nl