De 444-Fietsroute

Haal je fiets, tandem, eenwieler, elektrische fiets, lowrider, swapfiets, riksja, stadsfiets, racefiets maar uit de schuur! Speciaal ter ere van onze 444steverjaardag hebben we een fietsroute gemaakt van precies 44,4 km die je langs de mooiste plekjes van Leiden, Den Haag en alles er tussenin voert. Want wat is het hier eigenlijk mooi!

De 444-fietsroute is het hele jaar zowel online als offline beschikbaar. Je kunt de route hier gratis downloaden in pdf of in gpx. Natuurlijk kun je ook de uitgeprinte versie ophalen bij één van de gebouwen van de Universiteit Leiden of bij de VVV-kantoren en andere toeristische plekken. Heb je op de route een foto of een selfie gemaakt? Deel de foto met ons op facebook, twitter of instagram en tag #444jaar

Download hier je fietsroute in PDF!

De fietsroute downloaden als GPX-track
Een gpx-track is te gebruiken met verschillende navigatiesystemen. Als je je eigen navigatiesysteem hebt kun je de gpx-track hier downloaden en inladen in je navigatiesysteem.
Nog geen navigatiesysteem? Een gratis en gebruiksvriendelijk navigatiesysteem is BikeGPX. Download BikeGPX op de telefoon: android / iphone en scan de code van de website via de app om de route te verkrijgen.