Cultuurcoaches in de wijk

OP REIS IN JE WIJK
De Cultuurcoaches Leiden komen deze zomervakantie met leuke, gratis workshops naar de wijken Noord/Slaaghwijk, Mors en Zuid-West.

De locaties van de workshops zijn: 
-Noord: plein van Nieuwplaatz, Sumatrastraat 201
-Zuid-West: plein van Libertas Vogelvlucht, Boshuizerlaan 5
-Mors: schoolplein Morskring, locatie Storm, Storm Buysingstraat 18A

Van 28 juli tot en met 20 augustus organiseren ze in samenwerking met diverse Leidse culturele instellingen workshops theater, beeldende kunst, Afro dansmix, kleuterdans en muziek. 

Inschrijven is verplicht.

Over de culturele partners
Voor de workshops in de zomervakantie zijn de Cultuurcoaches een samenwerking aangegaan met kunstdocent Sophie Vrolijk, Het Muziekcollectief, Jeugdtheaterhuis Leiden, Museum de Lakenhal, Museum Volkenkunde, Rijksmuseum van Oudheden en BplusC Dans- en Theaterschool. Zo zijn de gratis workshops voor de kinderen naast een leuke vakantie-activiteit ook nog eens een kennismaking met wat de musea en de dans- en theaterscholen te bieden hebben. Vanaf het najaar zal BplusC ook in deze wijken actief zijn met theater- en muzieklessen.

Over De Cultuurcoaches Leiden
De Cultuurcoaches zijn een initiatief van de gemeente Leiden en laten kinderen (4-12 jaar), ouderen en mensen in de zorg kennismaken met o.a. muziek, nieuwe media, beeldende kunst, dans en theater. Ze werken nauw samen met culturele aanbieders in de stad. Vanuit hun rol als verbinder zijn de Cultuurcoaches nauw betrokken bij de wijken.

Klik hier voor meer info.