Bootjes en Broodjes High Tea Vaart

Het kan weer! Genieten van Leiden en de Kagerplassen met een heerlijke high tea. Zo lang het weer het vereist in een comfortabele overdekte en verwarmde boot., anders varen we lekker in een open boot. Sluit je aan bij deze speciale rondvaart!

Diverse zondagen om 14.30 uur vertrekt deze Special vanaf onze locatie aan de Blauwpoortsbrug Leiden. Twee uur lang vaart u door gezellig Leiden en bij mooi weer een stukje over de Kagerplassen, het Joppe.
Aan boord is het warm en comfortabel en presenteren wij voor u onze hightea zoals u van ons gewend bent, Alhoewel….we blijven natuurlijk nieuwe lekkere dingen uitproberen en toevoegen dus laat u maar eens fijn verrassen met onze Najaarshightea. In elk geval hebben we mooie theesoorten en heerlijke hartigheden en zoetigheden.

Totale kosten vaartocht + high tea:
volwassenen € 37,50 p.p.
kinderen < 12 jaar € 32,50 p.p.

Vertrekdata: zie onze agenda
Vertrektijd: 14.30u.
Duur: 2 uur
Opstapplaats: Blauwpoortsbrug 1 Leiden

Indien gewenst kunt u dit arrangement aanvullen met bijvoorbeeld een lekker glaasje prosecco of een van onze huiswijnen.
Uiteraard is deze Special ook als groepsvaart te boeken op een voor u gewenst tijdstip, bijvoorbeeld voor uw familieuitje of eindejaars bijeenkomst.

Klik hier voor meer informatie.