Blue Monday: Lust for Like

Het beeld van vrouwen met een eeuwige jeugd is waanzin. Een beeld waaraan geen enkele vrouw kan voldoen. Met het intreden van de grijze haren wordt zij samen met al haar levenslust en het opgedane inzicht, naar een grijs gebied verbannen. De vrouwen in Lust for life worden getekend door licht- en schoonheid, chaos en overgave. Vrouwen die hebben ervaren dat het leven schuurt en die zich niets meer wijs laten maken.

In Lust for life laten ze hun stem horen, rauw en zacht tegelijkertijd, intens, zoekend en troostend. Zij laten hun lichamen zien, waar de tijd aan heeft gezeten, gezandstraald door het leven. Wies Bloemen gaat met tien professionele 55+ danseressen en actrices op onderzoek, naar de kracht en de levenslust van ouder wordende vrouwen. Lust for life is een ode vol passie, toewijding, tederheid, onzekerheid en humor.

Kijk voor meer informatie op de website van Theater Ins Blau!

Korting &Cultuurkaart
Heb je een studentenkaart of CJP-Cultuurkaart? Dan kun je voor €13,00 naar een voorstelling bij Theater In Blau. Bestel je kaarten via de website. We vragen je pas bij de controle van je kaartje aan de zaal, dus neem hem altijd mee.

Aan de kassa op de avond van de voorstelling zelf kun je zelfs met je studentenkaart of CJP-Cultuurkaart voor €10,25 naar de voorstelling. Deze speciale prijs is alleen geldig aan de kassa op de avond van de voorstelling en is niet beschikbaar bij uitverkochte voorstellingen.

Gebruik code BLUESTUD05* bij het reserveren voor Lust for Life! De kortingcode is alleen online geldig.