Benefietavond Pia Douwes and Friends

Op maandag 16 oktober om 20.00 uur organiseert de Leiderdorpse stichting Wellhalo een unieke benefietavond in samenwerking met de Stadsgehoorzaal, Breestraat in Leiden

Niemand minder dan internationale musicalster Pia Douwes ontvangt op deze bijzondere avond een groot aantal van haar muzikale vrienden voor een onvergetelijk concert. Stanley Burleson, Jeroen Phaff, Tony Neef, Marleen van der Loo, Naomi Adriaansz, Tim Welvaars, Bert van den Brink, Charllotte Karlsted en musicalgezelschap Otis uit Leiden. Pia Douwes and Friends worden begeleid door de voor deze avond samengestelde Wellhalo-band o.l.v. Bernd van den Bos. Muzikanten: Franc auf dem Brinke, Tim Brandsen, Erick Douwes en Anneli Verhees. De opbrengst van deze avond is voor Wellhalo en gaat direct naar Gambia.

Stichting Wellhalo
De stichting Wellhalo werd in April 2014 opgericht met als doel schoon water te leveren aan een aantal dorpen in Gambia. Water is een primaire levensbehoefte en een eerste vereiste voor een gezond leven. Er is een groot tekort aan schoon water in Gambia. De traditionele waterputten met generator die in sommige dorpen al jarenlang gebruikt worden, lopen op olie en daar is meestal geen geld voor. Dus slibben ze dicht en vormen een bron van besmettelijke ziekten, doordat allerlei insecten, en met name de malariamug, hier hun eitjes leggen. Wellhalo bouwt duurzame watervoorzieningen op zonne-energie. Deze zijn relatief duur, ongeveer € 12.000, maar zijn duurzaam. Het bestuur bestaat uit vier bestuursleden die zich geheel vrijwillig inzetten voor dit goede doel. In Gambia stuurt manager Hamat Jallow de werkzaamheden aan en zorgt voor het onderhoud. Op de website ziet u wat Wellhalo tot nu toe heeft bereikt.

Tickets kosten €35 inclusief pauzedrankje en garderobe.
Koop hier tickets 


Lees hier meer over stichting Wellhalo