Basement's Liquid Dinner Party

De Corona crisis heeft tot iedereen zijn teleurstelling Basement's Great Escape en ontelbare andere feesten uitgesteld. Nu we weer met 30 mensen samen mogen komen schotelt Basement jullie een exclusief evenement voor!

Basement's Liquid Dinner Party biedt plaats aan 30 bezoekers die worden voorzien van een legendarische maaltijd in onze geliefde Wibar. Tijdens de maaltijd staan de Basement residents klaar om jullie te voorzien van diner entertainment in de vorm van verse tunes die worden geserveerd over het soundsystem. Tafels worden ingedeeld zodat iedereen veilig kan genieten van de rollende drums en de raggende basslines die we gewend zijn!

Een tafel reserveren kan door een ticket te kopen voor het diner. In de ticket zit een maaltijd inbegrepen, toegang tot het event, twee consumpties en diner entertainment. Verdere informatie over de maatregelen rond de indeling van de tafels en dergelijke zal binnenkort duidelijk worden. Keep your eyes peeled voor meer informatie!

INFO
Maaltijd opties: TBA
Tickets: TBA
Inloop vanaf: 19:30
Eten wordt geserveerd om: 20:00
Line up: TBA

DISCLAIMER
Afhangend van het besluit van de overheid op 1 juli zullen er extra tickets beschikbaar worden gesteld. Wanneer maatregelen aangescherpt worden op 1 juli wordt het evenement gecanceld en wordt er een passende oplossing geboden voor de aangeschafte tickets.