Bårr

Leiden heeft de primeur van een uniek Scandinavisch concept; Bårr! In dit rondreizende pop- up restaurant in Noorse viking tenten, vind je winterse knusheid, een knapperend haardvuurtje, berevellen en natuurlijk lekker eten. Natuurlijk wordt er ook aan de kinderen gedacht met speciale programmering. 

Bårr is geïnspireerd op het Sami volk uit Lapland en trekt van plaats naar plaats met zijn tipi's. In Leiden zullen er drie reusachtige tipi's op het Stadhuisplein verschijnen. De Scandinavisch geïnspireerde elementen creëren rond de Kerst een intieme sfeer op de locaties die Bårr aandoet. 

Twee tipi's worden gebruikt als restaurant, waarbij het menu is geïnspireerd op producten uit het seizoen. In de warmte en knusheid die de tipi's bieden, kun je genieten van een snelle lunch tot een uitgebreid drie gangen diner. Reserveren is hier niet verplicht, maar wordt wel aangeraden via http://tipibar.nl/

Maar ook borrelen is mogelijk. In de derde tipi, worden vrienden en familie uitgenodigd om geheel in Bårr-stijl samen van de kerstperiode te genieten. Overdag organiseert Bårr op wisselende tijden leuke kinderprogrammering. 

Bårr is dagelijks geopend voor lunch borrel en diner. Van maandag tot en met woensdag van 12:00 - 22:00 uur en van donderdag tot en met zondag van 12:00 - 23:00 uur. Hou vooral hun Facebookpagina in de gaten voor leuke updates!

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van de Winter Wonder Weken!