44e Leidsch Dagblad Singelloop

Een gezellige prestatieloop van bijna 7 kilometer over de Leidse singels voor het hele gezin.
De loop begint om 19.30 uur en de start en finish zijn aan de Langegracht, ter hoogte van de Zandstraat. De Singelloop is een hardloopevenement. Het is niet de bedoeling dat de hele afstand gewandeld wordt.

Voor deelname aan de Singelloop heeft u een startnummer nodig!
De prijs is €4,-. Ook dit jaar kunt u uw startnummer kopen bij SportCity. De speciale voorverkoop begint op 25 februari bij de vestigingen van SportCity. Bij alle bekende voorverkoopadressen (zie hieronder) kunt u van 11 maart tot en met 4 april 16.00 uur een startnummer kopen, alleen tegen contante betaling. Extra voorverkoopadres op vrijdag 5 april is het politiebureau aan de Langegracht van 10.00 tot 16.00 uur. Vrijdag 5 april vanaf 16.00 uur kunt u voor €5,- een startbewijs kopen bij het startgebied aan de Langegracht. Op vertoon van uw startnummer ontvangt u na afloop een medaille. De opbrengst van de startnummers gaat naar het goede doel. Deelname aan de Singelloop is volledig op eigen risico.

Starter: Prins Pieter-Christiaan

Thema Singelloop 2019
De Universiteit Leiden en de Singelloop hebben samen iets te ‘vieren’; 2019 is namelijk het jaar van de 44e editie van de Singelloop en van de 444e verjaardag van Universiteit Leiden. Medailles, flyers en posters staan dit keer dan ook in het teken van de universiteit. Vanwege haar bijzondere verjaardag sponsort de Universiteit Leiden de goede doelen waarvoor wordt gelopen. Bij elke 4 euro inschrijfgeld legt de universiteit een symbolisch bedrag van 44 cent bij, zodat in het 444-jaar 4,44 euro per deelnemer naar de goede doelen gaat.

De opbrengst van de 44e Singelloop gaat dit jaar naar 8 goede doelen!
• Woonzorgcentrum Van Wijckerslooth en Hofwijck
• Mytylschool de Thermiek
• Woonzorggroep Vlietlande
• Rugbyclub DIOK
• Toonkunstorkest Leiden
• Het Babyhuis
• Hospice Issoria
• Zorgboerderij Van Velsen

Ga voor meer informatie naar de Facebook-pagina van de Singelloop Leiden