Hilton Garden Inn Leiden - Corpus

Zin in een gezellig weekendje weg? Geniet van een exclusief arrangement van Hilton Garden Inn Leiden met twee gratis toegangskaarten voor het fascinerende CORPUS ‘reis door de mens’ museum!

Hilton Garden Inn Leiden is gelegen naast CORPUS ‘reis door de mens’ en de gezellige stad Leiden. Elke kamer beschikt over een verfijnde inrichting en is volledig voorzien van alle moderne gemakken. Met dit arrangement beleef je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam, niet alleen uniek in Nederland, maar een wereldprimeur. Hier maak je kennis met en leer je alles over de anatomie van de mens. Laat je verrassen door een ontspannen en leerzaam weekend bij Hilton Garden Inn Leiden en CORPUS ‘reis door de mens’.

  • 1x overnachting
  • 1x ontbijt
  • 2 toegangskaarten voor CORPUS
     

Belangrijk om te weten: CORPUS werkt met vertrektijden tussen 09.30 en 17.00 uur. Wij verzoeken je vriendelijk om na het maken van een boeking de hotelreceptie te informeren over je gewenste bezoektijd aan Corpus. Zij kunnen deze tijd dan vooraf voor je reserveren. Tel: 071 7111000.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van het Hilton Garden Inn Leiden.

Dit hotel is het eerste Hilton Garden Inn in Nederland en brengt zowel zakenmensen als toeristen de ideale mix tussen hoge kwaliteit accommodatie en goede faciliteiten tegen een scherpe prijs. Het comforthotel heeft een huiselijke inrichting in aardetinten, een receptie, vijf vergaderruimtes, een businesscentrum, een fitnesscentrum en een restaurant.