Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Bargelaan 180 2333 CW LEIDEN
tel 071 870 0260

Fletcher Wellness-Hotel Leiden ligt pal naast het centraal station in Leiden op de 10e, 11e en 12e verdieping van het hypermoderne Level gebouw dat herkenbaar is door zijn bijzondere gelaagde architectuur. Schiphol is per trein te bereiken in 15 minuten, Den Haag in 15 minuten en Amsterdam in 25 minuten. Het hotel beschikt over 117 comfortabele hotelkamers en suites op viersterren niveau, een restaurant, uitgebreide hotelfitness en een wellnessresort.

Het hotel heeft een schitterend uitzicht over de stad en -met mooi weer- over de duinen en de Noordzee. De kamers zijn modern en hebben een originele indeling. Aan het hoofdeinde van het bed is een grote zwart-wit foto van Leiden afgedrukt. Daarachter ligt de inloopbadkamer. Aan het voeteneinde van de boxspring staat een flatscreen-televisie. Door deze indeling hebben de gasten door de ramen een prachtig uitzicht over de wijde omgeving. De hotelkamers van Fletcher Wellness-Hotel Leiden zijn voorzien van televisie, telefoon, climate control, bureau, zitje, kluis en een badkamer met douche, toilet en föhn.

Het à-la-carterestaurant ‘Restaurant Twelve’ bevindt zich op de 12e en hoogste verdieping van het gebouw en heeft een fenomenaal uitzicht. Restaurant Twelve is een ervaring. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart die elk seizoen wisselt.
Hotelgasten kunnen gebruik maken van de uitgebreide hotelfitness. Het wellness resort op de 11e verdieping heeft een sauna en een binnenzwembad met een panoramisch uitzicht over de stad, een infrarood sauna en een Finse sauna. Verder is er een whirlpool, een kruidenbad, een stoomcabine en diverse relaxruimtes.

Deze locatie is ook zeer geschikt voor zakelijke doeleinden zoals vergaderingen, netwerkbijeenkomsten en bedrijfsfeesten. Fletcher Wellness-Hotel Leiden heeft nu nog zes vergaderzalen met ruimte voor acht tot maximaal 150 personen. De zalen zijn voorzien van daglicht, climate control, draadloos internet en alle moderne audiovisuele apparatuur.

Er is een nieuw Meeting & Event Center geopend op de vijfde verdieping. Met negen vergaderzalen en een groot restaurant zullen de mogelijkheden flink toenemen. Waaronder een creatieve ruimte , een luxe boardroom en verschillende vergaderzalen tot een maximum van 250 personen.

Onder Fletcher Wellness-Hotel Leiden bevindt zich een betaalde parkeergarage.

Zie hieronder voor meer informatie

Algemeen

  • Restaurant (voor gasten)
  • Suites

Tv & internet

  • Televisie in accommodatie

Activiteiten

  • Wellnesscentrum

Ligging & parkeren

  • In het centrum