Leiden, een culturele dag uit voor groepen

Leiden heeft een compacte en overzichtelijke binnenstad en is zeer geschikt om zelf wandelend te ontdekken of met een enthousiaste stadsgids. Er is een aantal originele themawandelingen om de stad te leren kennen. In de stad zijn diverse organisaties die gidsen aanbieden. 

Meer groepswandelingen

Eén kenmerk van Leiden valt direct op, waar je ook bent: het water. Leiden heeft na Amsterdam het meeste water binnen haar poorten stromen. Door de ligging aan de rand van het Hollandse Plassengebied voeren verschillende doorvaarroutes voor plezier- en toervaart door Leiden en de omgeving. Een rondvaart over de Leidse grachten laat je de stad van een hele andere kant beleven.

Leiden voor groepen

Leiden heeft fantastische musea. Meesterwerken van Rembrandt en Lievens, dinosaurusskeletten, Wajangpoppen uit Indonesië, de medische geschiedenis van aderlating tot borstprothese, een Egyptische tempel, schatten uit Japan, alles over het Leids Ontzet of een ontdekkingsreis door het menselijk lichaam: allemaal te ontdekken in de Leidse musea.

Meer musea

Voor uw verblijf kunt u terecht in één van de gastvrije Hotels van Leiden.

Meer hotels

Groepsarrangementen op maat

Leiden Marketing stelt graag een groepsarrangement op maat voor u als groepsreisorganisator of als touringcarbedrijf om op te nemen in uw assortiment van reizen. Een dag(deel) Leiden of een meerdaags arrangement in de stad of regio. U kunt uw wensen aangeven via info@leidenmarketing.nl

Newsletter voor touringcars

Momenteel werkt Leiden Marketing aan een nieuwsbrief voor touringcarbedrijven waarin wij geselecteerde evenementen en arrangementen (per seizoen) aanbieden en toelichten. U kunt via info@leidenmarketing.nl aangeven wanneer u interesse heeft in ontvangst van deze trade newsletter.

Neem contact met mij op